Deze sporters werden de afgelopen jaren gesteund.
Deze sporters werden de afgelopen jaren gesteund. CTS GROUP Young Talents 2020

CTS GROUP gaat door met steunen van sporttalent uit Haarlemmermeer

26 februari 2021 om 10:57 Overig

HAARLEMMERMEER CTS GROUP Young Talents start 1 maart een nieuwe inschrijfronde. Het heeft als doel individuele sporttalenten uit Haarlemmermeer financieel, logistiek, en mentaal te ondersteunen.

Topsport Haarlemmermeer en logistieke dienstverlener CTS GROUP uit Nieuw-Vennep hebben in 2019 hiervoor het talententeam opgezet. Het team staat onder begeleiding van Lisanne de Roever, oud-olympisch hockeykampioen en topsportcoördinator bij Topsport Haarlemmermeer.

De atleten die het team van 2020 - 2021 vormen waren: Cheyenne Stoffer (ritmisch gym), Ezra Verboom (atletiek), Maira Medema (judo), Matthijs van Wijngaarden (windsurfen), Noortje Reijnen (synchroonzwemmen), Steffan van Weldam (tennis) en Yuri Aarnoudse (kanosprint). Deze sporters waren het eerste jaar ook onderdeel van het team. Imani de Jong (wedstrijdzwemmen), was afgevallen omdat 18 jaar is geworden en niet meer deelneemt aan de juniorencategorie van haar sport.

De jonge topsporters in het team krijgen beschikking tot een persoonlijk budget dat zij kunnen inzetten om hun prestaties naar een volgend niveau te brengen. Denk hierbij aan een trainingsstage in een warm land, nieuw materiaal of een masterclass van een bekende trainer. Maar de support gaat verder. De atleten kunnen ook aanspraak maken op ondersteuning in vervoer en krijgen de mogelijkheid om meer kennis op te doen van andere zaken die met topsport te maken hebben, zoals voeding, omgaan met druk en positionering op social media.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie