Afbeelding
pr

Kapper Perdaan blij met spontane hulpactie

19 februari 2021 om 11:42 Overig

NIEUW-VENNEP Hartverwarmend en uit financieel oogpunt zeer welkom. Ben Perdaan is niet gewend om zijn hand op te houden, maar omdat hij als kapper al maanden geen inkomsten heeft, komt spontaan gestarte hulp via steunactie.nl goed uit.

De bekende Vennepse ondernemer is te vinden via het landelijke initiatief om lokale ondernemers te helpen overleven. Binnen twee dagen stond er ruim 2200 euro op zijn teller, geschonken door zestig donateurs.

“Ik heb een vermoeden wie er achter zitten”, zegt Ben denkend aan enkele familieleden. Hij moet even nadenken wat hij van de hulp vindt. “Dit is voor mij helemaal nieuw. Je voelt best een bepaalde schaamte. Ik heb mijn hele leven mijn eigen broek opgehouden, nu wordt dat door de lockdown onmogelijk gemaakt. En de steunpakketten van de overheid dekken maar een klein deel van het omzetverlies, dat in de tienduizenden euro’s loopt.”

“Ondertussen gaan de uitgaven gewoon door, zowel zakelijk als privé. Normaal gesproken komt er elk dag geld binnen en is het allemaal goed te doen, maar ook mijn vrouw, als zelfstandig sportinstructeur heeft last van de economische gevolgen. Zodoende snijdt het mes aan vele kanten. Het is nu voor mij ook in de supermarkt een kwestie van kijken naar de prijzen.”

De vele donaties geven Ben een goed gevoel. “Ze komen vooral van vaste klanten. Ik zie het als een compliment voor mijn werk en ik heb geleerd daarop dankjewel te zeggen. Ik ben er heel blij mee.”

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie