Devon Donovan is bekend van de boyband Storm.
Devon Donovan is bekend van de boyband Storm. pr

Rijsenhouter Devon maakt solodebuut met tien jaar oud liedje

21 januari 2021 om 10:17 Overig

RIJSENHOUT De in Rijsenhout geboren Devon Donovan brengt op 28 januari zijn eerste solosingle Zonder Jou uit. “Het liedje zit al tien jaar in mijn hoofd.”

Het performen zat er al vroeg in bij de Devon Donovan, die tegenwoordig in Haarlem woont en daar bioscoopmanager is. Zijn manager Patrick la Lau van S3 Recordings: “Als kleine jongen wilde hij altijd als er ergens een podium stond er al op staan, niet wetende wat hij dan zou moeten of kunnen gaan doen. Gewoon op een verhoging de aandacht opeisen. Devon begon met playbackshows… En daar zo staan op een podium gaf hem een heerlijk gevoel.”

“Toen hij op een dag onder de douche de heerlijke galm ontdekte was het hek van de dam. Opgroeiende met de muziek van Jan Smit, zat die sound er helemaal in. Tijdens zijn eerste zangles jaren heeft hij dat flink moeten afleren. Vol overgave stortte Devon Donovan, zoals zijn artiestennaam nu is, zich in de wereld van musical waar hij heel veel geleerd heeft, Zelfs zijn dans skills zijn daar vooruit gegaan. In 2015 begon een avontuur met de boyband Storm voor Devon. Ze gaven optredens door heel Nederland en maakten soms uitstapjes naar Duitsland en België. In 2019 stopte zijn avontuur en ging de Storm liggen.”

Zonder Jou is een tekst geschreven op een Italiaans liedje. Devon Donovan daarover: “Een dierbare vriend attendeerde mij in 2011 op het liedje en of ik daar niet een eigen tekst op kon schrijven. Bij de eerste klanken kreeg ik gelijk een gevoel wat ik zou willen overbrengen. Binnen een dag schreef ik ‘ Zonder Jou’ over mijn eerste gebroken hart. Ik was toen nog geen 20. En indertijd voelde dat alsof mijn hele leven er vanaf hing.”

“Al bijna 10 jaar loop ik dus met dit liedje in mijn hoofd en nu ga ik dat dus delen met iedereen die het maar wil horen“, zegt de zanger, die nog regelmatig bij zijn ouders in Rijsenhout op bezoek komt. “Ik hoop oprecht dat je iedereen er van kan genieten. Laat me dit ook vooral weten. Het arrangement is helemaal van nu en ik ben super dankbaar en trots op Marcel van Mosound Productions die mij zo goed begeleid heeft bij de productie van deze single.”

Zonder Jou is vanaf 28 januari overal te downloaden en te streamen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie