Er werd letterlijk voor de deur les gegeven.
Er werd letterlijk voor de deur les gegeven. Pr

Sportcentrum Nieuw-Vennep de beste van gemeente en provincie

Overig

NIEUW-VENNEP Sportcentrum Nieuw-Vennep is tijdens de Dutch Fitness Awards uitgeroepen tot beste sportschool van Noord-Holland. Vooral hun aanpak van de coronavirus wordt geroemd.

Tijdens het evenement worden de beste sportscholen van Nederland verkozen door de sporters uit de regio. Sportcentrum Nieuw-Vennep deed voor de derde keer mee en zag haarzelf elk jaar een stukje hoger eindigen. Vorig jaar werd de sportschool derde van de provincie en tweede van de gemeente, maar dit jaar werd alles op alles gezet en werd iedereen ingeschakeld.
Sportcentrum Nieuw-Vennep mag zichzelf tot beste sportschool van de gemeente Haarlemmermeer en de provincie Noord-Holland benoemen. Na een bijzonder jaar, waarin de bekende lockdown werd ingevoerd voor alle sportscholen, voelt dit voor het team als een bijzondere overwinning.
De sportschool heeft zich tijdens de lockdown 100 procent ingezet voor haar sporters. Van online video’s tot live lessen op social media en tijdens de ‘outdoor periode’ stond het volledige les programma letterlijk bij het sportcentrum voor de deur.

“Het was een bijzonder jaar, maar wij zijn trots op het team en blij met onze sporters“, laat de school weten. “Wij hebben onwijs veel geleerd en moesten snel schakelen in verband met de maatregelen. Hopelijk krijgen we het virus snel onder controle en mogen de sportscholen weer volledig open. Wij hebben nog mazzel en hoeven niet te klagen. De horeca en de entertainment industrie heeft het zwaarder, wij wensen hun veel succes.”

advertentie