Schrijver Arjenne Vlietstra overhandigt haar boek ‘Onderweg’ aan Rick van Bruna Nieuw-Vennep
Schrijver Arjenne Vlietstra overhandigt haar boek ‘Onderweg’ aan Rick van Bruna Nieuw-Vennep pr

Vennepse schrijft boek met verrijkende teksten en frisse invalshoeken

8 oktober 2020 om 12:57 Overig

NIEUW-VENNEPVoor wie graag leest en houdt van persoonlijke ontwikkeling is er vanaf nu een nieuw Haarlemmermeers boek verkrijgbaar bij de lokale boekhandel. Afgelopen woensdag overhandigde Arjenne Vlietstra haar boek ‘Onderweg’ aan Bruna Nieuw-Vennep. ‘Onderweg’ is het debuut van deze Vennepse schrijver.

Arjenne Vlietstra: “Ik schrijf al jaren gedichten en korte verhalen. Door mijn omgeving werd ik steeds vaker aangespoord om mijn gedichten uit te geven en zo anderen te inspireren en nieuwe inzichten mee te geven. Een paar jaar geleden heb ik het besluit genomen om ‘Onderweg’ te gaan schrijven. Een boek waarmee ik de lezer uitnodig een stukje met mij op te lopen en nieuwe paden te verkennen. De foto aan de voorkant van het boek is genomen vanaf de Mont Blanc. Ik heb veel in het hooggebergte gelopen. Daar heb ik veel van geleerd, zowel fysiek als mentaal. In ‘Onderweg’ neem ik de lezer mee door het berglandschap van het leven. Het landschap met vergezichten, hoge bergen en soms ook diepe dalen. In ons leven staan we allemaal wel eens voor uitdagingen. ‘Onderweg’ gaat over die uitdagingen.

Rick, manager van Bruna Symfonie: “We vinden het erg leuk om binnen ons assortiment aandacht te besteden aan lokale schrijvers. Zo kunnen we onze bezoekers ook iets persoonlijks en bijzonders aanbieden. Het boek ‘Onderweg’ is een uitnodigend dialoog met de lezer. Het biedt herkenning en inspiratie.” Arjenne vult aan: “En juist vanwege die persoonlijke benadering koop ik zelf ook graag lokaal en heb ik ervoor gekozen om Bruna te benaderen.”

Arjenne Vlietstra (1974) heeft opleidingen gevolgd op het gebied van Systemisch Werk en Transactionele Analyse. Ook heeft zij haar Master NLP en NPL coachings- en trainersdiploma. Haar schrijfstijl kenmerkt zich door diepte binnen een toegankelijke en energieke setting.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie