Maquettes maken
Maquettes maken Jeugdland

Jeugdland Nieuw-Vennep gaat Samen Spelen!

16 mei 2021 om 23:21 Lokaal Deel je nieuws

De komende jaren gaat Jeugdland Nieuw-Vennep aan de slag met Samen Spelen en gaan wij er nog beter voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt op Jeugdland en dat iedereen van jong tot oud, met of zonder handicap, heerlijk kan spelen op Jeugdland. Dit willen we bereiken door de structuur en de zonering van Jeugdland te verbeteren en door het plaatsen van nieuwe speelaanleidingen/toestellen. Ook willen we het terrein graag avontuurlijker en groener maken en zorgen dat Jeugdland ook aantrekkelijk is bij wind en (extreme) hitte.

Samenspeeldag

Tijdens een Samenspeeldag staat het samen spelen tussen kinderen mét en zonder beperking centraal. In samenwerking met De Speeltuinbende en het Gehandicapte Kind organiseert Jeugdland Nieuw-Vennep zaterdag 29 mei van 12 tot 16 uur een Samenspeeldag. Deze Samenspeeldag is wel heel speciaal. In het thema sprookjes zullen er verschillende begeleide activiteiten plaatsvinden. Zo gaan we gezellig knutselen en lekker spelen! Kinderen krijgen bij binnenkomst een strippenkaart. Tegen inlevering van een volle strippenkaart krijgen de kinderen iets lekkers. Kom je ook! Op onze website vind je meer informatie.

Participatie

Wat wil jij doen op Jeugdland met bijvoorbeeld zand, water of heuvels? Welke avonturen wil je beleven? Waar wil je uitrusten? En hoe wil je met anderen samen spelen? Wat doe je als je even alleen wilt spelen?
Laat het ons weten. Zet jouw ideeën voor Jeugdland op papier of maak er een mooie tekening van (met uitleg van papa of mama) en lever je idee uiterlijk zaterdag 29 mei in bij Jeugdland of stuur ons een mail (bestuur@jeugdlandnieuwvennep.nl). Natuurlijk mogen ouders ook reageren.
Wij zijn heel erg benieuwd welke wensen kinderen en ouders met een beperking hebben en gaan graag met je in gesprek.
Een speeltuinontwerpster gaat met alle ideeën een mooi ontwerp voor Jeugdland te maken waarmee wij vanaf 2022 aan de slag hopen te gaan.

Bestuursleden gezocht

Jeugdand is nog op zoek naar 1 of 2 bestuursleden. Wil jij je graag inzetten voor de kinderen van Nieuw-Vennep? Houd je er niet van om af te wachten, maar wil je zelf actie ondernemen? Wil je meedenken over toekomstplannen? En heb je een beetje tijd en energie over? Zet jouw talent dan in voor onze speeltuin in Nieuw-Vennep.

Website: jeugdlandnieuwvennep.nl

http://www.speeltuinbende.nl/node/105

Wensen voor Jeugdland
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie