Afbeelding
Eigen foto

BDUmedia-lezersactie: Maak kans op een 3D Puzzel van Ravensburger

lokaal

Wil je een keer iets anders dan een legpuzzel. Puzzel dan de hoogte in met een 3D Puzzel van Ravensburger. Vanaf nu kunnen liefhebbers ook aan de slag met de populaire Porsche 911R, Met deze legendarische "elf" heb je dan ook een echt icoon in huis. Voor meer informatie kijk je op www.ravensburger.nl.

[BDU-lezersactie]
Onder de e-mailnieuwsbrief lezers worden 10 x 3D Puzzel van de legendarische en populaire Porsche 911R verloot. Volg hiervoor de stappen 1 en 2. 

[Stap 1:]

Klik hier om u in te schrijven voor de gratis e-mailnieuwsbrief >>

[Stap 2:]

Vul hier uw gegevens in om kans te maken op een GRATIS 3 D puzzel >> 

De winnaars worden maandag 7 januari 2019 getrokken. Deze krijgen persoonlijk bericht. N.B.: Alleen geregistreerde nieuwsbriefabonnees maken kans op gratis 3 D puzzel.

[Nieuw van Ravensburger!  3D Puzzel Porsche 911R] 

Vorig jaar introduceerde Ravensburger al een 3D puzzel van een heuse VW bus T1, de eerste bestelwagen van Volkswagen. Voor alle auto- en puzzelliefhebbers komt daar nu een nieuw automerk bij, want vanaf begin september kun je ook aan de slag met de legendarische Porsche 911R. Naast bovenstaande 3D puzzels kun je bij Ravensburger overigens ook terecht voor 3D puzzels van bekende bouwwerken zoals de Eiffeltoren, de toren van Pisa of de Big Ben. Leuk om te doen en een ideale vakantieherinnering.

[Een echte eyecatcher!]

Wie een zwak heeft voor de populaire Porsche 911R, kan deze nieuwe 3D puzzel van Ravensburger haast niet laten liggen. Met de in 1967 voor de racesport gebouwde en in het jaar 2016 opnieuw uitgebrachte legendarische "elf" haal je dan ook een echt icoon in huis. De 108 deels buigzame puzzelstukjes passen perfect in elkaar en vormen met de extra accessoires een stabiel driedimensionaal voertuig. En dat zonder lijm! Een puzzelervaring die niet alleen het hart van de autosportliefhebber sneller laat slaan! Met z'n opvallende verschijning, klassieke elegante lijnen en kleuren en bewegende wielen is deze klassieker een echte eyecatcher in iedere huiskamer (schaalmodel bedraagt 1:18). 

[Aan de slag]

Ga je aan de slag met de 3D puzzel Porsche 911R, dan begin je met het dak en werk je al puzzelend naar beneden toe. Klaar? Klik dan je 3D puzzel op de bodemplaat vast. Voor de finishing touch zijn er verschillende accessoires bijgeleverd. Denk hierbij aan o.a. de draaibare wielen. Zelfs aan de zijspiegels is gedacht. En… dankzij de genummerde stukjes en geïllustreerde instructies hebben zowel beginners als gevorderden gegarandeerd succes.

[Prijs en verkrijgbaarheid]

De Ravensburger Porsche 911R 3D puzzel, voor jong & oud vanaf 10 jaar, heeft een winkelverkoopprijs van € 29,99 en is zowel online als bij speelgoedwinkels verkrijgbaar. Andere 3D puzzels van Ravensburger variëren in prijs van € 8,99 tot € 59,99. Kijk voor meer informatie op www.ravensburger.nl. 

advertentie