Afbeelding
Jan Aukes

Jubileum Mysteryland beide dagen stijf uitverkocht

lokaal

HAARLEMMERMEER Mysteryland wordt de komende tien jaar zeker nog in Haarlemmermeer gehouden. De organisatie heeft een nieuw contract met de gemeente getekend dat het dancefestival verzekert van het gebruik van het voormalig Floriadeterrein de komende jaren, zo werd afgelopen weekend bekend gemaakt. Voor beide partijen een wijs besluit, want Mysteryland was met 130.000 bezoekers uit meer dan honderd verschillende landen weer een immens succes.

Zaterdagavond gingen de laatste kaarten voor de 25e editie van Mysteryland over de toonbank en daarmee was ook de zondag van dit grootste en oudste dancefestival van Nederland volledig uitverkocht. 

Helaas waren de weersomstandigheden dit jaar niet erg best. Zo warm en zonnig als de editie van vorig jaar was, zo winderig en nat was de jubileumeditie van dit jaar.

Op muzikaal gebied was er heel wat te beleven met grote namen als Hardwell, Fatboy Slim en Headhunterz, maar een van de mooiste momenten was wellicht toch het optreden van Sam Feldt. Deze Brabantse dj raakte begin deze zomer gewond bij een scooterongeluk en moest zijn zomertour daardoor cancelen. Afgelopen weekend stond hij voor het eerst weer op het podium, zaterdag in Londen en zondag op Mysterieland. Om de dj, die zijn set nog altijd zittend moet draaien, te eren, besloot ID&T om 10.000 zonnebloemen onder het publiek uit te delen bij de set van Feldt. Een mooi gebaar.

Lees in de krant van donderdag 30 augustus meer over Mysteryland.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie