Afbeelding
Aangeleverd

Wintermarkt in Olifantensfeer bij ‘Vrienden van de Olifant’

19 november 2023 om 10:00 Evenementen

HOOFDDORP ‘Vrienden van de Olifant’ is een natuurbeschermingsorganisatie die zich inzet voor de bescherming van olifanten, en in het bijzonder voor weesolifantjes. Op het secretariaat aan de Binnenweg 4 in Hoofddorp wordt in het weekend van 25 en 26 november van 10.00 tot 16.00 uur een kleinschalige Wintermarkt in Olifantensfeer georganiseerd. De opbrengst van de producten is bestemd voor de weesolifantjes.

“Heb je, onder het genot van een kopje thee of koffie, zin om gezellig te vertoeven tussen allemaal olifant-gerichte cadeautjes?”,  vraag Inge Lenior van ‘Vrienden van de Olifant’. “De Wintermarkt is hartstikke leuk als je een echte liefhebber bent van olifanten. Je kunt olifantenbeeldjes van klein naar groot en van allerlei soorten materialen verwachten.”

Op de Wintermarkt worden voornamelijk nieuwe producten verkocht, maar er staat ook een flink aantal olifantenbeeldjes dat op zoek is naar een nieuw thuis. Tijdens de Wintermarkt in Olifantensfeer staat de verkoop van producten centraal, daarnaast wordt er ook informatie gegeven over de beschermingsprojecten die Vrienden van de Olifant ondersteunt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie