Het winkelcentrum
Het winkelcentrum Aangeleverd

Jubileum winkelcentrum De Symfonie in Nieuw-Vennep zal groots worden gevierd

4 oktober 2023 om 13:08 Evenementen

NIEUW-VENNEP Winkelcentrum De Symfonie viert op zaterdag 21 oktober haar 20-jarig bestaan. Tijdens het weekend kun je genieten van liveshows, muziek, kortingen en ander entertainment. 

Tijdens het jubileumweekend zullen verschillende winkels hun deuren openen en de bezoekers trakteren. Het programma ziet er als volgt uit: 

ONTBIJT ROUTE

Het jubileum start om 08.00 uur met de Ontbijt Route. Met een versgebakken croissant en een warm kopje koffie kun je op je gemak in het winkelcentrum rondwandelen. 

TRAKTATIE

Als je jarig bent, dan wordt er natuurlijk getrakteerd. Zo ook bij De Symfonie. Het winkelcentrum wil zijn klanten graag bedanken voor de steun om dit 20-jarig jubileum waar te maken. Vanaf 10.00 tot en met 12.00 uur kunnen mensen een cadeau ophalen. Wat het precies is? Dat blijft nog even geheim! 

SCHMINKEN

Voor de kinderen zijn er een aantal professionele schminkkunstenaars die jouw kind omtoveren tot een sprookjesfiguur of prachtig wild dier. Vanaf 12.00 tot en met 14.00 uur kun je met de kinderen langs voor een prachtige metamorfose. 

SOEP

Rond 12.00 uur zal er wellicht een kleine trek ontstaan. Het winkelcentrum trakteert op gratis soep aan mensen die daar van willen genieten. Van 12.00 tot en met 16.00 uur kun je langs komen voor een warme kop. 

GOODIEBAG

Vanaf 14.00 uur is er de mogelijkheid om een goodiebag op te halen. Dit doe je bij één van de gastvrouwen die in het winkelcentrum rondlopen. Houd je ogen dus goed open! 

OPTREDEN

Een feest is natuurlijk niet compleet zonder muziek. Vanaf 14.15 uur zal het koor Droger Kan Niet drie keer optreden. Dit koor met ongeveer 60 leden uit Haarlemmermeer en omstreken zal prachtige liedjes zingen. 

PROEVERIJ

Aan het eind van de middag zal brouwerij Le Grand Crue uit Vijfhuizen een kleine proeverij organiseren. Daarnaast kun je ook gebruik maken van de kortingen in de winkel. 

Het jubileum is gratis toegankelijk voor iedereen van alle leeftijden van 08.00 tot 17.00 uur. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie