Koorddansers van het Circus.
Koorddansers van het Circus. Andy Payne

Great American Circus brengt Show naar Hoofddorp

29 september 2023 om 16:08 Evenementen

HAARLEMMERMEER In de herfstvakantie, van 14 tot en met 29 oktober, zal het Great American Circus neerstrijken in Hoofddorp met hun productie ‘VEGAS’. De circus zal worden opgebouwd op het evenemententerrein aan de Paviljoenlaan in Hoofddorp.

De voorstelling bevat enkel bekroonde acts en is geschikt voor het hele gezin. Dit maakt het Great American Circus een leuk familie-uitje tijdens de herfstvakantie. De kaartverkoop is al begonnen en kunnen al gereserveerd worden

BREED PROGRAMMA

Het Great American Circus behoort tot een van de grootste familieshows in Europa en brengt bijzondere artiesten naar Nederland tijdens de herfstvakantie. De producenten hebben acteurs en artiesten gescout op verschillende circusfestivals in plaatsen als Monte Carlo, Parijs en bij Cirque du Soleil. 

Het resultaat is een programma dat tot de absolute wereldtop behoort. Gedurende de twee uur durende show kunnen bezoekers genieten van adembenemende stunts onder een vliegende kroonluchter, krachtacrobatiek op grote hoogte, sensationele motoracts en de humor van een Mexicaanse clown. De show wordt verrijkt met showgirls, eigentijdse muziek en prachtige kostuums om de beleving compleet te maken. Belangrijk om te vermelden is dat er in deze voorstelling geen dieren zullen optreden.

COMFORT EN KAARTJES

Voor het Great American Circus is sfeer en comfort erg belangrijk. Alle circustenten worden prachtig verlicht met duizenden lampjes. De theatertent beschikt over comfortabele kuipstoelen en het circus is verwarmd. In de tent van het Great American Circus is plaats voor meer dan duizend bezoekers per voorstelling. 

Kaartjes kunnen worden gekocht op de website van het circus. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie