Kinderen zijn bezig met het bouwen van een fort.
Kinderen zijn bezig met het bouwen van een fort. Robert Joore

Kinderen maken nieuwe vrienden in het Palènpa Park

31 mei 2023 om 14:20 Evenementen

NIEUW-VENNEP Stichting Make A Child Happy organiseerde 29 mei de ‘Ik Ontmoet Je’ dag. Dit evenement, gehost in Klein-Vennep door Dirk en Bas van Palènpa in hun Palènpa Park, bood een kans voor kinderen om samen actief bezig te zijn, elkaar te leren kennen en de ideale voorpret te ervaren voordat de Kindervakantie begint.

De ‘Ik Ontmoet Je’ dag is onderdeel van de Kindervakantie, een initiatief van Stichting Make A Child Happy. Tijdens deze vijf dagen durende vakantie kunnen kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben genieten van een minivakantie. Spelenderwijs leren ze elkaar beter kennen, maken ze nieuwe vrienden en kunnen ze even zichzelf zijn. 

Op de dag zelf leerde de kinderen elkaar kennen door met elkaar in gesprek te gaan en samen forten én hutten te bouwen. Na afloop werd het harde werk werd beloond met een heerlijke maaltijd van versgebakken frietjes en stukjes fruit als toetje. 

De volgende vakantie staat gepland voor juli 2023. Meer weten of doneren aan de stichting? Neem dan een kijkje op de site: https://www.makeachildhappy.nl/

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie