Bezoekers tijdens het evenement.
Bezoekers tijdens het evenement. Broedplaats BOGOTA

Expositie Everything But The Girls is nu te bewonderen

22 mei 2023 om 14:10 Evenementen

HALFWEG De opening van de expositie ‘Everything but the Girls’ vond afgelopen zaterdag plaats in Broedplaats BOGOTA. Gedurende een week presenteren acht getalenteerde vrouwelijke kunstenaars hun werken in de monumentale expositieloods. 

De tentoonstelling creëert een betoverende wereld die uitnodigt tot observatie en verwondering. Een verscheidenheid aan kunstwerken waaronder schilderijen, sieraden en installaties, is te bewonderen. Elke kunstenaar heeft een unieke stijl en werkt binnen verschillende disciplines.

Bij binnenkomst word je direct aangetrokken door een indrukwekkend groot schildersdoek met getekende wolven. Terwijl je verder verkent, kom je in een wonderlijke wereld terecht, met onder andere dieren, kettingen versierd met parels en schedels, kleurrijke taferelen en zelfs roze pumps met tanden. De tentoonstelling neemt je mee op een betoverende reis, waarbij de kunstwerken naadloos in elkaar overvloeien.

De expositie is tot en met 29 mei elke dag geopend tussen 13.00 en 16.00 uur. Oók zijn er workshops te volgen.Hiervoor is het mogelijk om Mijntje Strengholt te bellen op 0650698974. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie