De Snollebollekes zetten ook dit jaar de feesttent op zijn kop.
De Snollebollekes zetten ook dit jaar de feesttent op zijn kop. MVD Fotografie

Snollebollekes ook dit jaar present in de feestweektent

7 februari 2023 om 14:46 Evenementen

NIEUW-VENNEP Achter de schermen is er weer hard gewerkt door Oranjevereniging Beatrix. Werd vorige week nog Helen Angenent als de Koningin van Nieuw-Vennep gelanceerd, deze week is het programma voor de feestweek bekendgemaakt door het bestuur. Een keur aan artiesten die de feesttent weer op zijn kop zullen zetten.

“Het is weer een fantastisch programma geworden”, begint voorzitter Esther Kroon. “Op zaterdagavond 17 juni trapt John de Bever samen met Pascal Redeker, Martijn Stam en DJ Michiel af tijdens de Après Ski Avond. Zij zullen de feesttent vullen met heerlijke Hollandse hits. De Vennepse avond op woensdag 21 juni is het Hitmeister DJ Jim die de gezelligste muziek gaat draaien. Niemand minder dan Tino Martin komt op donderdagavond 22 juni naar Nieuw-Vennep. Maar ook Rutger van Barneveld en DJ Jim staan deze avond op het podium.”

Het is de organisatie voor de tweede maal gelukt om op vrijdagavond 23 juni Snollebollekes naar Nieuw-Vennep te halen. Naast Snollebollekes zullen ook Yves Berendse en Luciano Vermeer optreden, uiteraard zal ook DJ Jim Heineman de tent weer laten schudden. “Zaterdagavond wordt afgesloten met Qmusic ‘The Party’ en het ‘Foute Uur’.”

Leden van Oranjevereniging Beatrix krijgen de mogelijkheid om als eerste kaarten te reserveren. Dat kan nog tot en met woensdag 15 februari via het inschrijfformulier op www.ov-beatrix.nl. “Via het inschrijfformulier kan elk lid kaarten en/of passe-partouts reserveren, welke dan vanaf 16 februari middels contante betaling afgehaald kunnen worden bij Cigo Venneperhof.”

KONINGSNACHT Oranjevereniging Beatrix leden krijgen ook wederom voorrang bij het kopen van de kaarten voor Koningsnacht in De Rustende Jager. Via een speciale voorverkoop, van 18 tot en met 26 februari kunnen deze gereserveerd worden via www.ov-beatrix.nl. “Wees er op tijd bij want deze populaire Night of the King is altijd razendsnel uitverkocht.”

Esther Kroon benadrukt nog maar eens dat een lidmaatschap van de Oranjevereniging een belangrijk onderdeel is van het kunnen blijven organiseren van de vele activiteiten. “Als lid krijg je voorrang bij kaartverkoop voor Koningsnacht en de Feestweek, deelname aan onze activiteiten en kun je gratis een halve kraam reserveren voor de markt op Koningsdag.”

Met de alsmaar stijgende kosten heeft het bestuur besloten dat het lidmaatschap dit jaar niet wordt verhoogd en 15 euro voor het hele jaar blijft. “Ik zou alle Vennepers willen oproepen om lid te worden”, besluit Esther Kroon.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie