Afbeelding
Mysteryland.nl

Mysteryland zoekt het hogerop

14 augustus 2020 om 11:49 Evenementen

HAARLEMMERMEER “Met zoveel liefde te geven, konden we het meest magische weekend van het jaar niet onopgemerkt voorbij laten gaan”, meldt de organisatie van Mysteryland op hun site. “Het is met enorme opwinding dat we ons allereerste online Mysteryland aankondigen. Het is tijd om samen high te worden!”

Op zaterdag 29 augustus organiseert Mysteryland het online festival ‘Let’s get high’ waarbij artiesten vanuit een luchtballon optreden. Van 19.00 tot 01.00 uur is het digitale festival gratis te volgen via de officiële kanalen van het Mysteryland. Op de artiestenlijst staan onder anderen Paul van Dyk, Joris Voorn, Lucas & Steve en Sander van Doorn. 

Het dancefestival vindt normaal gesproken eind augustus plaats op het voormalige Floriade-terrein, maar door de coronacrisis is het festival dit jaar geschrapt. Onder leiding van festivaldirecteur Milan Raven is maandenlang gezocht naar een alternatieve invulling.

Het idee voor Mysteryland Let’s Get High ontstond in een brainstorm toen duidelijk werd dat de normale editie naar volgend jaar moest doorschuiven. “Dat was eerst natuurlijk een hele grote teleurstelling. Maar al snel nadat het besef was ingedaald zijn we op zoek gegaan naar wat er wél kan”, vertelt de nieuwe festivaldirecteur Milan Raven aan het ANP.

Raven had zijn eerste Mysteryland wel anders voorgesteld. “Natuurlijk vind ik het net als iedereen heel jammer, maar ik had net zo gebaald als het mijn vijfde keer was geweest. Ik ben heel blij met hoe veel liefde en passie iedereen zich inzet.”

Hoewel het festival net als andere de crisis voelt, richt de organisatie zich vooral op het positieve. “We leven toe naar volgend jaar en gaan in deze creatieve flow door om een nog mooier festival neer te zetten dan we al hadden gepland. Let’s Get High sleept ons er doorheen. Zo hebben de bezoekers en wij dit jaar alsnog een Mysteryland.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie