Afbeelding
Selfie

Jonna: Nieuw schooljaar

Lokaal/Column

Alle scholen in Nieuw-Vennep zijn deze week weer begonnen. Alle basisscholen hebben maandag hun eerste dag gehad en de middelbare scholen hebben op dinsdag hun introductiedag gehad en op woensdag de eerste lesdag.

Ikzelf heb nog een week. Op maandag heb ik letterlijk niks gedaan en op dinsdag ging ik naar Utrecht met een vriendin. De reis naar Utrecht was nogal een probleemreis aangezien mijn trein gecanceld werd, waardoor ik te laat kwam. Ik ben altijd laat daar niet van, maar dit was next level. Ik heb gelijk een Starbucks koffie gedronken en ook heb ik nog een nieuwe trui gekocht.... de winter komt er namelijk weer aan ;). Na een hele leuke maar ook warme dag ging ik weer naar huis omdat ik in de avond moest werken. Op woensdag ga ik ook niks doen en dan moet ik 's avonds alweer werken. Op donderdag en vrijdag zie ik een zwart gat want ik denk oprecht dat ik de hele dag in mijn bed ga liggen... hihi. Op zaterdag heb ik een hockeytoernooi en ik heb er best wel zin in. Op zondag moet ik dan alweer werken en na die dag komt het begin van het jaar wel heel dichtbij. Gelukkig ben ik op maandag nog vrij, en hoef ik op dinsdag alleen mijn rooster op te halen. Ik weet niet of ik het overleefd had als ik gelijk op maandag was begonnen. Op woensdag beginnen dan de echte lessen en daarmee is het schooljaar begonnen.

 

Een ding weet ik zeker. Na de eerste dag op school zal ik weer toe zijn aan vakantie. Ik weet dat ik heb gezegd dat ik toe was aan school en ik ben er nog steeds aan toe, maar school is school.

Om eerlijk te zijn ben ik best wel benieuwd naar mijn nieuwe klas. Een vriendin van me is ook gezakt en het zou wel leuk zijn als ik bij haar kom. Ik heb ook al bedacht dat er ook mensen zijn bij wie ik niet in de klas wil komen, dus laten we maar hopen dat dat niet gebeurt... Nee, om eerlijk te zijn maakt het me niet uit bij wie ik in de klas kom, voor mij is dit gewoon een extra jaar en dat wil ik het liefst zo snel mogelijk afronden.

advertentie