Afbeelding
Selfie

Jonna: Feestweek

Lokaal/Column

Afgelopen week was het feestweek in Nieuw-Vennep en ik ben erachter gekomen dat het echt wel leeft hier. Omdat ik in Lisse op school zit, vier ik vaak feestweek in Lisse of in Hillegom en daardoor krijg ik niet heel veel mee van de feestweek in Nieuw-Vennep.

Dit jaar heb ik echt veel leuke dingen gehoord en dan vooral over de feesttent. Ik merk hoe dat bij jongeren in de smaak valt en daardoor besef je wel dat er eigenlijk heel weinig uitgaansgelegenheid is in Nieuw-Vennep, voor jongeren. Natuurlijk zijn er wel kroegen en zo, maar dat is allemaal 18+. Daarom is de feesttent perfect voor jongeren en ook oudere mensen natuurlijk. Ik weet nog dat mijn moeder vertelde dat ze naar de feesttent ging en het eerste wat ik dacht was: 'Die gaat zich ongemakkelijk voelen als ze iedereen tegenkomt.' Want ik wist natuurlijk wie daar ook allemaal zouden zijn. Toen ik haar ook de volgende dag sprak, vertelde ze dat het leuk was. Maar ook dat ze veel oud-leerlingen was tegengekomen. Precies wat ik voorspeld had. Dat lijkt me wel ongemakkelijk. Je gaat lekker uit en terwijl ik helemaal los gaat op de dansvloer zie je verschillende oud-leerlingen en vrienden van je dochter. Maar goed, ze weten nu in ieder geval wel dat ik een moderne moeder heb. Dat is iets positiefs.

Afgelopen zaterdag dacht ik dat ik nog even zou gaan. Ik dacht namelijk dat ik rond 11 uur klaar zou zijn met werk. Dan was ik rond half 12 bij de feesttent zijn, maar uiteindelijk was ik pas om 12 uur klaar met werk, waardoor ik pas rond half 1 daar kon zijn en dat vond ik wel een beetje laat. Daarom heb ik hem overgeslagen, met achter in mijn gedachtes dat de feestweek van Lisse en Hillegom er ook nog aan komt en dat ik me daar ook prima ga vermaken.

Natuurlijk waren er wel meer dingen afgelopen week, de kermis stond er ook en er waren verschillende activiteiten. Voor jong en voor oud. Dit jaar heb ik dan wel de feestweek overgeslagen, maar volgend jaar ga ik er zeker met wat vriendinnen heen.

advertentie