Afbeelding
Selfie

Jonna: Zomervakantie

Lokaal/Column

Geloof het of niet. Wanneer jullie dit stukje lezen, dan heb ik zomervakantie. De examens zijn voorbij gevlogen. Sommige waren best wel moeilijk, maar aan de andere kant, een aantal waren ook prima te doen. Na dinsdag heb ik alle tijd van de wereld. Geen school, geen stress, helemaal niks… Nou ja, dat was de planning. Als ik kijk naar mijn agenda zit het voller dan ooit. Naar de kapper, werken, rijles, naar de fysio, nog een keer werken. Ja, ik krijg het maar druk. Gelukkig wel gezellig druk.

Op 12 juni zal ik mijn examenuitslagen krijgen. Ik ga gewoon heel erg hopen dat ik na twee uur gebeld wordt, want dan ben ik geslaagd. Word ik daarvoor gebeld… Dan ben ik gezakt. Laten we maar gewoon hopen dat ik na twee uur wordt gebeld. Op 4 juli is de diploma uitreiking en op 7 juli vlieg ik naar London. Ik heb er zoveel zin in. Twee weken in Londen, in een gastgezin. Ja, ik ga daar gewoon naar school, maar dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit, want het is Londen. Dit wordt een geweldige ervaring. Ik denk dat ik zoveel vrienden ga maken. Ik heb letterlijk een jaar naar dit toe gewerkt en ik heb er zoveel zin in… Volgens mij had ik dat al een keer gezegd, maar dat maakt me voor nu even niks uit ;).

Maar goed, eerst moet ik nog slagen. Mocht ik niet slagen dan heb ik nog mijn herkansingen en daarna kan ik hopelijk feest vieren. Nederlands was dit jaar prima te doen en hetzelfde geldt voor Biologie. Scheikunde ging wel okay en Engels.. Tja, die heb ik ook wel okay gedaan. Duits vond ik moeilijk maar niet zo erg dat ik denk dat ik het niet goed heb gedaan. Wiskunde was pittig en ik hoop dat ik het goed gedaan heb. En dan als laatste Natuurkunde… Laten we maar gewoon hopen dat die ook goed is gegaan. Ik ben niet zo goed in Natuurkunde. Krachten, elektriciteit en straling… Ja, niet echt mijn ding. Toch denk ik wel dat ik een voldoende heb. Want het ging uiteindelijk best wel goed :).

advertentie