Afbeelding
De CVB

Computerbijeenkomst in het Trefpunt

Activiteiten

NIEUW-VENNEP Computer Vereniging De CVB houdt zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 14.30 uur een bijeenkomst voor iedereen die meer kennis op wilt doen, (reparatie) advies of ondersteuning wilt hebben wilt hebben voor zijn of haar computer, tablet of smartphone. De clubbijeenkomst wordt gehouden in het Trefpunt aan de Hoofdweg 1318 (naast De Witte Kerk). Dit seizoen staan weer diverse activiteiten op het programma maar zal de inbreng van leden en bezoekers meer dan voorheen van invloed zijn welke presentaties of workshops zullen worden gehouden.

In de grote zaal kan gratis gebruik worden gemaakt van het (draadloze) netwerk. Uiteraard is een horeca gelegenheid aanwezig voor drankjes en hapjes. Wie op zoek is naar hard- en/of softwareondersteuning of behoefte heeft aan begeleiding of een Windows 10 cursus, is hier aan het juiste adres.

INLOOPDAGEN Voor de beginnende en gevorderde senioren zijn er ook doordeweeks weer vrije inloopdagen gepland. De eerstvolgende is op dinsdag 15 oktober van 14.00 tot 16.00 uur. Kortom de moeite waard om zaterdag langs te komen bij De CVB. Het lidmaatschap is al 36 jaar 24 euro per jaar (met machtiging 22,50 euro ). 

Meer informatie op: www.decvb.nl

advertentie
advertentie