Elke dag bijzondere verhalen bij Witte Weekblad Nieuw-Vennep Premium exclusief voor abonnees!     ABONNEER   meer informatie

Dossiers

Laat je verrassen door Nederlandse wijn met Nederlandse zuurkool

Laat je verrassen door Nederlandse wijn met Nederlandse zuurkool

19-11-2020, 15:00

HAARLEMMERMEER Waarom zelf wijn maken als boeren dat heel goed kunnen in landen als Frankrijk, Italië en Spanje? En waarom zuurkool zelf fabriceren als je perfecte kant-en-..

Kleurrijke chips fleuren de donkere dagen op

Kleurrijke chips fleuren de donkere dagen op

11-11-2020, 17:10

HAARLEMMERMEER Is het geen aardig idee om het eten meer smaak te geven met overgebleven voedsel? Gedroogde groenten, kruiden en fruit geven het dagelijkse eten meer smaak. ..

Laat die pompoenen maar een paar maanden met rust

Laat die pompoenen maar een paar maanden met rust

4-11-2020, 15:00

HAARLEMMERMEER Het is weer volop pompoentijd. Met welke kooktechniek haal je het maximale uit die prachtige pompoenen? En met welke ga je aan de slag: de ronde of de flesp..

advertentie
Kipnuggets als culi-ervaring: Gun jezelf krokante kip als troosthapje

Kipnuggets als culi-ervaring: Gun jezelf krokante kip als troosthapje

28-10-2020, 15:30

HAARLEMMERMEER De maaltijdbezorger is in deze bijzondere tijden kind aan huis. De pizza’s, pasta’s, roti-rollen, Thaise soepen en hamburgers zijn niet aan te slepen

Herfstbokstoof: Hoe langzamer stoven, hoe beter

Herfstbokstoof: Hoe langzamer stoven, hoe beter

21-10-2020, 15:00

HAARLEMMERMEER De bierliefhebbers onder de lezers weten: dit is de tijd om herfstbok, ook bekend als bokbier, te drinken. De thuiskoks onder lezers weten: we gaan, ooit, v..

Verrassend: de Latijnse roots van een vaderlandse bonensoep

Verrassend: de Latijnse roots van een vaderlandse bonensoep

14-10-2020, 15:00

HAARLEMMERMEER De herfst laat zich al weer een tijdje gelden. Bij zulk weer kunnen we wel een bord rijk smakend, vaderlands troostvoedsel gebruiken