De foto die de politie deelde van Steve Mahakena, na toestemming van de familie.
De foto die de politie deelde van Steve Mahakena, na toestemming van de familie. Opsporing Verzocht | Politie

Politie heeft veel vragen rond dood Steve Mahakena en zoekt getuigen in Opsporing Verzocht

22 maart 2023 om 09:03 Overig

HOOFDDORP In Opsporing Verzocht is gisteravond aandacht besteed aan de dood van Steve Mahakena, de 48-jarige man die dinsdag 7 maart overleed in een woning in Hoofddorp. In de aflevering deelde de politie nieuwe informatie over wat er gebeurd zou kunnen zijn.

Op de bewuste dinsdagochtend werd Steve Mahakena ernstig gewond aangetroffen in een woning aan de Egholm in de Hoofddorpse wijk Bornholm. Hij was al niet meer bij kennis toen de hulpdiensten arriveerden en reanimatie heeft niet mogen baten.

Wat Mahakena is overkomen, moet vermoedelijk tussen 23.00 uur op maandagavond 6 maart en 02.00 uur in de erop volgende nacht zijn gebeurd. Het appartement waar Mahakena werd gevonden, is niet van hem; de persoon die er woont is als getuige gehoord.


MOGELIJK GEVOCHTEN

De politie wil heel graag spreken met iedereen die weet of vermoedt wat zich in en rond de woning aan de Egholm heeft afgespeeld en/of wie daarbij mogelijk betrokken kunnen zijn geweest. Wie Steve Mahakena die avond of nacht van 6 op 7 maart heeft gezien en/of gesproken, ook mogelijk op een andere locatie, dan komt de politie heel graag met diegene in contact. Gezien de verwondingen die het slachtoffer had, is hij mogelijk bij een vechtpartij of heftige ruzie betrokken geweest. “Meld het alstublieft als u daarover informatie heeft of er iets van heeft gezien”, aldus de politie.

Het appartementencomplex Egholm waar Steve gevonden is. foto: Politie.

HERKENBARE PERSOONLIJKHEID

De 48-jarige Mahakena was tattoo-artist en had een eigen bedrijf met onder meer een vestiging in Nieuw-Vennep en Amsterdam, voorheen ook in winkelcentrum Pax. Hij was door zijn tatoeages een opvallende en herkenbare persoonlijkheid. Wie iets weet of vermoedt over een conflict waarbij hij mogelijk betrokken kan zijn geweest, geef dat dan alstublieft door aan de politie.

Het slachtoffer had ten tijde van zijn overlijden geen vaste relatie en woonde bij zijn vader. Mahakena laat twee kinderen achter uit een eerdere relatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie