Gemeente start campagne tegen gebruik steekwapens door jongeren

1 september 2020 om 10:51 Overig Eigen foto
Afbeelding

HAARLEMMERMEER Onder de naam naam ‘YouChoose’ start de gemeente woensdag een campagne om het bezit van steekwapens onder jongeren te beteugelen. Wapenbezit onder jongeren wordt gezien als een actueel en groeiend probleem.

Maandagnacht was het weer zo ver: in Halfweg werd aan de Houtrijkstraat tijdens een beroving van een telefoon een man neergestoken. De media berichten inmiddels bijna dagelijks over dergelijke afschrikwekkende gebeurtenissen waarbij jongeren vanaf zo’n 12 jaar bij zijn betrokken. In Haarlemmermeer vonden vorig jaar vier steekincidenten plaats, w..

PREMIUM
Afbeelding
Mensen 11 uur geleden In De Herbergier is wonen en leven als thuis
PREMIUM
Afbeelding
Politiek 11 uur geleden Stemmen uit raad gaan op om opkoopbescherming af te zwakken
PREMIUM
Afbeelding
Overig 3 dec, 09:00 Plan voor opvang van vluchtelingen verwart gemeenteraad; waar gaat de ‘bonus’ van 2500 euro naartoe?
PREMIUM
Afbeelding
Overig 2 dec, 10:07 Levensboom om stil te staan bij slachtoffers corona
PREMIUM
Afbeelding
Overig 1 dec, 11:30 Ook Haarlemmermeer stelt hoge eisen aan duurzaamheid catering
PREMIUM
Afbeelding
Overig 30 nov, 11:00 Mysteryland draait vanaf 2023 op vaste groene stroom van de buurman

Mis niks, lees alles van Nieuw-Vennep


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Nieuw-Vennep en omliggende plaatsen met Witte Weekblad Nieuw-Vennep. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Witte Weekblad Nieuw-Vennep lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Nieuw-Vennep.